Om mig

Hallå

Mitt namn är Josefin Hermansson, naturligt kreativ och överdrivet ambitiös. Jag har mina rötter inom scenografi och illustration men har även utvecklade erfarenheter inom grafisk formgivning samt animation/motion graphics.

Jag har nyligen tagit min kandidatexamen i grafisk design och informatik från Högskolan Dalarna.  Jag har närmare tre års erfarenhet av att jobba med grafisk design efter jag tog ansvar för kommunikationen hos studenternas hus Tenoren, en del av Dalarnas Studentkår. Med en tendens att inte ta saker alltför seriöst har jag flera års erfarenhet av att skratta åt mina egna skämt. 

Jag älskar att skapa mysiga miljöer samt hitta nya (eller ta tillbaka gamla) sätt att tolka diverse ämnen. Andra intressen inkluderar: cykling, måleri, dans, böcker om fantastiska kvinnor, historiska event eller mord. Jag lyssnar ofta på podcasts, generellt inom tidigare nämnda ämnen. Nyligen har jag lyssnat på en om grekisk och romersk mytologi.

Jag letar alltid efter nya utmaningar och jobbar just nu frilans inom animation, illustration och design. Jag är tillgänglig för längre samt även kortare projekt. 

Ni är välkomna att ta och kika in på min Instagram eller skicka ett mejl och berätta mer om er samt vad jag kan göra för er.

Emai Icon  JosefinCEH@gmail.com

me2
me3
IMG_3568
WIN_20201014_10_47_29_Pro